Einde salontafelproject

Sja, en dan gebeuren er allemaal dingen die je nooit hebt zien aankomen. Dus, nu wegens ruimte gebrek, bieden we hierbij de salontafel te koop aan. Hij is 1.30 meter lang en 0.60 cm breed. Het blad is ongeveer 55 cm hoog. Kijk voor meer informatie vooral ook naar de eerste en tweede blogpost over de bouw van de tafel.

De trein werkt op dit moment niet, het is niet helemaal duidelijk wat er mis is, ik denk dat het de decoder is. Ook de wagons vertonen enkele gebruikssporen. De accu is goed, de lader echter niet, die is kapot. Let op! de tafel is behoorlijk zwaar! Bovendien moet er een goede afspraak gemaakt worden over het ophalen, de tafel staat bij een bevriend bedrijf in de opslag en is daarmee niet altijd bereikbaar. Door deze situatie nemen we ook ieder redelijk bod aan. Interesse? stuur een email naar info@modeltreinhobby.nl of info@icobinternetconcepten.nl. Het kan een dag duren voor we antwoord kunnen geven.

 

Update: De salontafel is per 3 november overgedragen aan de NZH Hobby Club in Haarlem. We wensen de vereniging heel veel plezier met het project en hopen de tafel in volle glorie nog eens te mogen bewonderen.

salontafel in gebruik
De salontafel in gebruik

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.