Rail 2011

 

Rail Houten 2011 was een drukbezochte, gezellige modelspoorbeurs

Gisteren hebben we rail bezocht in Houten, een van de grootste modelspoor-evenementen van Nederland. Het evenement beslaat drie hallen en wat kleinere ruimtes. Hierdoor is er plek voor heel veel moois!

Bij binnenkomst zijn we direct naar boven gegaan (ja,dat kon ook nog) alwaar de NZH Hobbyclub uit Haarlem met twee banen stond. We raakten aan de praat met de Secretaris van de vereniging, die ons vertelde dat ze aan het eind van het jaar een groot evenement gaan organiseren voor hun 35 jarig bestaan. Iets dat zeker de moeite waard zal zijn, dus houdt hun site in de gaten!

Weer beneden troffen we vele prachtige banen. Door de enorme ruimte die er was hadden de verenigingen hun module-banen extra lang kunnen maken. Zo waren er diverse banen van meer dan tien meter lang!

Ook was er voor de kinderen niet alleen veel te zien, ze mochten hier en daar ook zelf aan de knoppen zitten. Voor de allerkleinsten was er een aparte speelplek, waar ze zelf houten banen aan konden leggen.

Voor mensen die hun eigen verzameling wilden uitbreiden of spullen voor de bouw van hun baan nodig hadden was er ook meer dan genoeg te vinden. De verkoopstands stonden tussen de demonstratiebanen door, waardoor er een gezellige mix ontstond. Van tweedehands tot nieuw, van knijptang tot miniatuurgras, er was voor elk wat wils.

Al met al was het een zeer geslaagd evenement!

Kijk voor een foto-impressie vooral ook op facebook.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *